Нашите партньори
Вече ни се довериха
Усилията ни са насочени към изграждането и поддържането на дългосрочни връзки с нашите партньори, основани на професионализъм, отговорност и доверие. Създаваме трайни партньорски взаимоотношения в тясно сътрудничество с нашите клиенти и доставчици. Ето какво казват те за нас:
Райна Недялкова
Директор Доставки и Логистика
Настоящата референция се издава на "Радев и синове" ООД като положителна оценка за цялостната работа като наш доставчик. През годините те са се доказали като истински професионалисти във производството на метални компоненти на нашите Слот машини, открояващи се с професионалното и колегиално отношение при воденето на преговори, сключването на договори и стриктното изпълнение на поетите договорни отношения.
Красимир Диков
Управител „СТС Електроникс“ ООД
Работим с фирма Радев и Синове ООД от 2020 година. Металните панели произведени за нашите машини са един от основните ни компоненти. Тяхната работа оформя визията на нашият продукт и затова винаги сме били благодарни за високото качество и експедитивното изпълнение на поръчките ни! Когато започнахме да работим заедно видяхме автоматизираните машини, с които фирмата разполага и това ни вдъхна спокойствие! Винаги бихме препоръчали Радев и Синове ООД на партньори и клиенти!
Красимир Куртев
Генерален мениджър „СИДМА БЪЛГАРИЯ“ ЕАД
„СИДМА БЪЛГАРИЯ“ ЕАД е доставчик на фирма „РАДЕВ И СИНОВЕ“ ООД от 2019 г. С настоящото бихме искали да изразим задоволството си от съвместната ни работа и да благодарим на екипа „РАДЕВ И СИНОВЕ“ за професионализма и партньорското отношение. Представляваната от нас компания доставя листов материал, разкроен на размерите, желани от клиента от студеновалцувана и поцинкована ламарина. Заедно с нашите партньори от „РАДЕВ И СИНОВЕ“, съвместно сме разработили система за контрол на качеството и гарантиране на навременни доставки.
Джан Лука Далапоца
Мениджър съоръжения и поддръжка
При избора на осветителни тела за нашите работни помещения, се спряхме на нашият надежден партньор „Радев и синове“ ООД. В резултат на което, получихме качествени и ефективни осветители, отговарящи на нашите високи изисквания. Благодарения на разработения специално за нас вид монтаж, инсталирането им беше много бързо и лесно, което улесни работата в нашите натоварени помещения. Очаквам с нетърпение да продължим съвместното ни сътрудничество.
Александър Приходков
Изпълнителен Директор
"Радев и синове" ООД е утвърден доставчик на осветителни тела, изпълнява своите ангажименти, професионално и в срок. Служителите й проявяват висока компетентност и стремеж за максимална удовлетвореност на клиента. На основание гореизложеното, можем да препоръчаме фирмата като надежден партньор.
Георги Кърпаров
Мениджър отдел снабдяване
Като изпълнител спазват стриктно договорените срокове за доставка на осветителни тела и ел. компоненти, при високо качество на работа. Всички наши взаимоотношения са основани на коректност и добро сътрудничество. В процеса на съвместна работа сме се убедили в професионалното изпълнение на договореностите и затова препоръчваме дружеството на бъдещите им клиенти и партньори.