Нашите партньори
Вече ни се довериха
Усилията ни са насочени към изграждането и поддържането на дългосрочни връзки с нашите партньори, основани на професионализъм, отговорност и доверие. Създаваме трайни партньорски взаимоотношения в тясно сътрудничество с нашите клиенти и доставчици. Ето какво казват те за нас:
Джан Лука Далапоца
Мениджър съоръжения и поддръжка
При избора на осветителни тела за нашите работни помещения, се спряхме на нашият надежден партньор „Радев и синове“ ООД. В резултат на което, получихме качествени и ефективни осветители, отговарящи на нашите високи изисквания. Благодарения на разработения специално за нас вид монтаж, инсталирането им беше много бързо и лесно, което улесни работата в нашите натоварени помещения. Очаквам с нетърпение да продължим съвместното ни сътрудничество.
Александър Приходков
Изпълнителен Директор
"Радев и синове" ООД е утвърден доставчик на осветителни тела, изпълнява своите ангажименти, професионално и в срок. Служителите й проявяват висока компетентност и стремеж за максимална удовлетвореност на клиента. На основание гореизложеното, можем да препоръчаме фирмата като надежден партньор.
Георги Кърпаров
Мениджър отдел снабдяване
Като изпълнител спазват стриктно договорените срокове за доставка на осветителни тела и ел. компоненти, при високо качество на работа. Всички наши взаимоотношения са основани на коректност и добро сътрудничество. В процеса на съвместна работа сме се убедили в професионалното изпълнение на договореностите и затова препоръчваме дружеството на бъдещите им клиенти и партньори.