Производствена база и административно-търговски комплекс R&S Радев и синове
R&S комплекс
История
Създадохме „Радев и синове“ ЕООД като семейна фирма през 2008 година. Започнахме с производство и търговия с осветителни тела, стълбове за осветление и изделия от метал. Шест години по-късно, през 2014, изградихме нова производствена база с административно-търговски комплекс. Инвестирахме във високотехнологично оборудване с акцент върху специализирана разкрояваща и листоогъваща техника за производство на панели, табла и детайли от метални листове. Разширихме многократно производствените си възможности и това увеличи потенциала ни и ни позволи да навлезем в други индустриални сектори. Оптимизирахме технологичните процеси и системи за управление и постепенно преминахме към интелигентно производство.
R&S комплекс
Защо R&S
Повече от 12 години се доказваме като надежден партньор, затова време успяхме да реализираме различни идейни проекти в полезни продукти, независимо от индустриално им приложение.
Мисия
Нашата мисия е да създаваме продукти и услуги на най-високо ниво, в сферата на обработка на метали и да утвърдим образ за себе си, на доверен партньор и коректен доставчик.
Визия
Можем да сме полезни независимо от дейността ви, с висококвалифицираните си специалисти и машинен парк, осигуряващ качествено серийно производство на метални продукти и детайли.
Ценности
Ценностите, които ни определят са професионализъм, отговорност и лоялност, а те ни задължават не само към качеството на продукцията, но и към здравето и просперитета на служителите ни и опазването на околната среда.
Производствено-административен комплекс R&S
Новият производствено-административен комплекс на „Радев и синове“ ЕООД е със застроена площ от 2500 кв. м и включва производствена база, складово стопанство и административно-търговска сграда. Напълно затвореният кръг от технологични мощности осигурява успешен производствен процес в рамките на една локация. Базата е разположена на терен от 7000 кв.м., до северната индустриална зона на Пловдив. Намираме се на главен път Пловдив – Карлово, преди с. Граф Игнатиево и в непосредствена близост до АМ „Тракия“. Лесният достъп до комплекса гарантира пълно обезпечаване на всички логистични нужди.
Система за управление
В „Радев и синове” ЕООД е внедрена и се поддържа сертифицирана Интегрирана Система за Управление, съответстваща на изискванията на международните стандарти ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 и ISO 50001 за управление на качеството, опазването на околната среда, здравето и безопасността на служителите и ефективността на енергийния мениджмънт.